Contactgegevens

RoosMedia
Utrecht
06 - 48959418
info@roosmedia.nl

Over RoosMedia

RoosMedia is een fullservicebureau gericht op user experience: alle aspecten die de gebruikerservaring van uw doelgroep beïnvloeden zijn onderdeel van onze kennis. Reeds in 2005 is het onderzoek naar usability gestart, hierbij werd basis gelegd voor blijvend groeiende kennis, ervaring én passie rondom het vakgebied user experience. Niet in de laatste plaats heeft het testen en ontwikkelen van meer dan 65 applicaties hieraan bijgedragen.

De opbouw van expertise is begonnen bij Roos Labberton-Groeneveld, oprichtster van RoosMedia. Na haar afstudeerthesis over gebruikerservaring is zij zich blijven verdiepen in de gehele klantreis en gebruikerservaring. Voor de thesis en meer informatie over Roos, zie haar website www.rosability.nl Rosability is een verbastering van Rosalie en Usability.

Samenwerken

RoosMedia werkt veel samen met preferred partners: zo kunnen extra diensten aangeboden worden, zijn de communicatielijnen kort en is de inzet van RoosMedia uiterst flexibel.

Belangrijkste waarden voor het werken met onze klanten zijn daadkracht, persoonlijk en snel contact, tevredenheid rondom het opgeleverde product of afgeronde project en een duurzame focus voor de lange termijn. Wij zorgen dat we zo, samen met u, goede resultaten creëren.

Vind u hier niet direct wat u zoekt? Neem dan toch de moeite uw vraag of wens kenbaar te maken, we helpen u verder op weg.

Zakelijk
BTW NL169003218B01
KvK 55562647
Snel in contact?
06 - 48959418
info@roosmedia.nl
Skype: RoosMedia

Scan het visitekaartje met uw mobiele telefoon voor onze contactgegevens direct digitaal

Dit bedrijf is 51% of meer eigendom van vrouwen en lid van WeConnect International